KOCAELİ KARAMÜRSEL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı ve Açılış Konuşması

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı ve Açılış Konuşması

 

Milli Eğitim camiamız ;öğrencilerimizin insanlığın temel değerlerini benimsemiş ,ve yüksek karakterli bireyler olarak yetiştirilmesi gayreti içerisinde yeni bir eğitim öğretim yılı başlamaktadır.

Vatanına Milletine saygılı ,Milli manevi değerlerine bağlı öğrencileri yatiştirmek bizim için önemlidir.Çünki  15 Temmuz ‘da FETÖ-PYD terör örgütü ülkemizin demokratik hukuk düzenine yönelik bir darbe kalkışmasında bulunmuş,bu kalkışma devletimizin ve milletimizin Çanakkale deki,Kurtuluş Savaşındaki azim ve kararlılığının devamı niteliğinde sayılabilecek bir kuvayi Milliye bilinciyle ,ortak dayanışma ile ve üstün gayretiyle bertaraf edilmiştir.

Biz Eğitimcilere düşen bunun  gibi illegal yapılanmalar olmak üzere vatanımıza karşı  olan ihanet şebekeleriyle  etkin mücadeledir.Eğitimciler olarak yetiştireceğimiz milli ve manevi değerlerine bağlı ,fikri ve vicdanı hür nesiller bu tür illegal yapılara indireceğimiz en köklü ve en kalıcı darbe olacaktır.Bu vesile ile  15 Temmuz gecesi ve akabinde yaşanan olaylarda yaşamını yitiren 242 Demokrasi Şehidimize Cenab-ı Allah tan rahmet,kederli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ,gazilerimize de sağlık diliyorum.

Başöğretmen  Atatürk ün ;”Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır”  diye hitap ettiği değerli idareci ve Öğretmenlerimiz,Kıymetli Meslektaşlarım;

                Yürekleri pırıl pırıl ,tertemiz olan ve gözlerdeki umut ışıkları ile anne babalarının kucaklarından sizlerin bilgisine ve vicdanınıza emanet edilen ülkemizin geleceğini  oluşturacak sevgili öğrencilerimizin yetiştirilmeleri hususunda her zaman olduğu gibi azim ve fedakarlıkla çalışacağınıza dair inancımız ve güvencimiz tamdır.Başarıya ulaşmak ve öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda yetiştirmek için sizlerle birlikte var gücümüzle çalışacağız.

                Sevgili Veliler

                Büyük emeklerle yetiştirdiğiniz ve bizlere emeanet ettiğiniz kıymetli evlatlarınızın ,daha güzel yarınlara ulaşması için umutlar taşımaktasınız.Evlatlarınızdan beklediğiniz bu başarıların gerçekleştirilmesi yönünde bizlerle birliktehareket etme yönünde istek ve kararlılığınızı biliyor,onların istenmeyen ortamve davranışlardanuzak tutulmasıamacıyla öğretmenlerimizleve bizlerle işbirliğinizin artarak devam etmesinin önemini belirtmek isterim.

                 Sevgili Öğrenciler

Sizler ülkemizin geleceğinin önce yapı taşları ve daha sonra mimarları olacaksınız.Nitelikli birer birey olarak yetiştirmek ve meslek sahibi olma yönünde hedeflerimiz mevcut.Bu hedeflere ulaşmak için okularınızda öğretmenlerinizden olabildiğince çok bilgi almalısınız.Ancak unutmayınız  ki okulunuz aynı zamanda sizlere ,yararlı bir insan olarak yetiştirmektir.Bütün amaçlarımıza ulaşabilmenin yolu Ulu Önder ATATÜRK ün dediği gibi “Tek bir şeye ihtiyacımız vardır ; çalışkan olmak”.Bu farkındalığa sahip olduğunuzu biliyorum.

                 Yeni Eğitim öğretim yılımızın ülkemize ,milletimize tüm eğitim çalışanlarına ,öğrenci ve velilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor,başarılarla dolu bir yıl diliyorum.

 

 

19-09-201619-09-201619-09-201619-09-201619-09-201619-09-201619-09-201619-09-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Temmuz Mah. 107. Cd. No8 41500 Karamürsel/Kocaeli - 0 262 452 40 42

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.